Classic Band cu Dinu Croitoru

Formatia Classic Band cu Dinu Croitoru este una dintre formatiile de top pentru orice optiune de nunta din Suceava. Avand in componenta instrumentisti de top si solisti talentati, Classic Band este o formatie de nunta foarte apreciata in Suceava.

Diferenta dintre Classic Band cu Dinu Croitoru si Clasic Band cu Ina Gontaru

Majoritatea mirilor din Suceava fac adesea o confuzie intre doua formatii din Suceava. Este vorba despre Classic Band si Clasic Band. Care este diferenta dintre aceste doua formatii, pe langa faptul ca una are 2 de „s” in denumire si cealalta doar unul singur? De fapt la pronuntie nu se poate face diferenta dintre Classic si Clasic.

Diferenta este ca formatia Classic Band este cea a lui Dinu Croitoru, pe cand formatia Clasic band este cea cu Ina Gontaru. Desi este o coincidenta de nume care ii duce in eroare pe multi dintre mirii din Suceava, trebuie sa se faca o diferenta clara intre Classic Band cu Dinu Croitoru si Clasic Band cu Ina Gontaru si Adrian Gontaru.

Ambele trupe sunt renumite in Suceava si ambele sunt formatii de top pentru orice nunta din Suceava, insa diferenta este categorica si ea trebuie inteleasa de miri.

INFO & CONTACT

Adresa: Suceava

Telefon: 0745 560 532

Facebook: www.facebook.com/classicbandsv

Website: Nu are

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO

Nu are

PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *