Clasic cu Ina Gontaru

Formatia Clasic cu Ina Gontaru este o formatie de nunta foarte apreciata in Suceava. Stilurile abordate sunt foarte variate si incep de la folclor si se termina cu muzica de petrecere, dance, slagare, latino sau tiganeasca.

Formatia este condusa de Adrian Gontaru, un violonist foarte cunoscut in Suceava. Solista formatiei este Ina Gontaru, care este de asemeni o voce foarte apreciata.

Atentie la diferenta dintre formatia Clasic cu Ina Gontaru si Classic Band cu Dinu Croitoru

Majoritatea mirilor din Suceava fac adesea o confuzie intre doua formatii din Suceava. Este vorba despre Classic Band si Clasic Band. Care este diferenta dintre aceste doua formatii, pe langa faptul ca una are 2 de „s” in denumire si cealalta doar unul singur? De fapt la pronuntie nu se poate face diferenta dintre Classic si Clasic.

Diferenta este ca formatia Classic Band este cea a lui Dinu Croitoru, pe cand formatia Clasic band este cea cu Ina Gontaru. Desi este o coincidenta de nume care ii duce in eroare pe multi dintre mirii din Suceava, trebuie sa se faca o diferenta clara intre Classic Band cu Dinu Croitoru si Clasic Band cu Ina Gontaru si Adrian Gontaru.

Ambele trupe sunt renumite in Suceava si ambele sunt formatii de top pentru orice nunta din Suceava, insa diferenta este categorica si ea trebuie inteleasa de miri.

INFO & CONTACT

Adresa: Suceava

Telefon: 0744 897 049

Facebook: www.facebook.com/formatiaclasic

Website: Nu are

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO

Nu are

PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *