JENI Palace

JENI Palace, situat în cea mai nouă și modernă zonă din oraș, pe bulevard Sofia Vicoveanca, este cel mai nou și cu siguranță cel mai frumos salon de evenimente din Suceava și unul dintre cele mai extravagante și exclusiviste saloane din România. Inaugurat în august 2019, sala de nunți JENI Palace a cunoscut deja un succes imens în rândul tuturor mirilor din Suceava, care sunt fascinați de luxul fabulos, de detaliile incredibile, de extravaganța și de bunul gust al salonului. Astfel, într-un timp record, JENI Palace și-a câștigat deja reputația de cea mai frumoasă sală de nunți din Suceava, majoritatea celor care au văzut-o exprimându-și convingerea că este una dintre cele mai spectaculoase nu doar din Suceava, ci chiar din România, nicăieri nemafiind întâlnită o clădire atât de modernă, cu o abordare arhitecturală atât de impresionantă și cu o atenție atât de mare manifestată față de micile detalii, care fac diferența.

DOUĂ SALOANE DE EVENIMENTE

JENI Palace se mândrește cu două saloane de evenimente, cele mai frumoase din Suceava: ”The MAN” și ”The QUEEN”, unul mai exclusivist și mai spectaculos decât celălalt. Cele două saloane de nunți se întrec în frumusețe, în spectaculozitate și în grandoare. Nu poți să spui care dintre ele e vedeta, dar cu certitudine amândouă sunt senzaționale, fabuloase, iar stilul în care au fost făcute este cu certitudine nemaivăzut la niciun salon de evenimente din Suceava.

Cele două saloane sunt diferite ca și abordare, au o tematică și o cromatică diferită, dar păstrează puterea senzațională a stilului comun: exclusivist, ultra-modern. Ambele săli sunt dotate cu lobby-uri generoase , decorate senzațional, pline de lumini ascunse în cel mai avangardist și subtil mod posibil, tapete care îmbina prezentul cu viitorul, ambele au câte un bar ultra-modern, ambele sunt dotate cu apartamente Luxury pentru miri, și cu grupuri sanitare separate, decorate de-asemeni în cel mai fashion stil posibil, cu tapet de cea mai fină calitate, mozaicuri și ceramice aparținând celor mai celebre branduri din lume.

SALA DE NUNTI SUCEAVA – The QUEEN

Sala The Queen, care poate găzdui un maxim de 450-500 invitați este o dovadă pură a ingeniozității designerilor, arhitecților și a celor care au venit cu sugestia acestui stil. Este singura sală din România cu pereții în valuri, luminați de niște inserții uluitoare constând în dungi verticale de lumină ascunsă. Astfel, orice persoană care calcă pragul salonului va fi total impresionat de spectaculozitatea abordării și a iluminatului. Totul pare o nebunie, la modul pozitiv vorbind, sala neavând nimic din stilul banal și plictisitor al altor saloane de evenimente din Suceava.

SALA DE NUNȚI SUCEAVA – The MAN

Salonul ”The MAN”, care poate fi gazda unor evenimente de până la 550-600 persoane, este ca și abordare arhitecturală diferit de The QUEEN. Acesta este unic în sfera saloanelor de evenimente din Suceava prin simplul fapt ca are niste balcoane si niste scari interioare uluitoare, precum si niste candelabre imense, acompaniate de cele mai spectaculoase oglinzi fazetate existente la un salon de evenimente din Suceava.

INFO & CONTACT

Adresa: Suceava, Bld. Sofia Vicoveanca, nr. 15, langa Palatul Alexander

Telefon: 0756.035.396

Website: www.jenipalace.ro

Facebook: www.facebook.com/jenipalace

Instagram: www.instagram.com/jeni.palace

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO
PROMOTII

30% reducere pentru orice nunta intr-o zi de joi sau vineri 2021

muzica gratis pentru pentru orice nunta intr-o zi de joi sau vineri 2021

muzica gratis pentru pentru orice nunta intr-o zi din lunile februarie, martie, aprilie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *