Imperium

Hotel Imperium, primul și probabil cel mai spectaculos proiect hotelier realizat în Bucovina, are si o sala de nunti foarte frumoasa. Hotelul este caracterizat de majoritatea oaspeților săi ca fiind un exemplu autentic de bun gust și rafinament. Proiectul „Imperium” a luat naștere în anul 2007, când o reputată și ambițioasă echipă de arhitecți și designeri au creionat ceea ce avea să devină primul hotel de 4 stele din zona Sucevei. Proiectul a luat naștere din dorința de a răsplăti aspirația locuitorilor acestei unice regiuni a României de a avea un hotel reprezentativ, cu care să se identifice, dar care să depășească barierele stilului comun, banal si familiar al celorlalte unități de cazare existente la acel moment în zonă.

Sala de nunti IMPERIUM este una dintre cele mai renumite saloane de evenimente din Suceava

Sala de nunti IMPERIUM este foarte renumita in Suceava. In primul rand datorita serviciilor culinare exceptionale. In al doilea rand, prin arhitectura extraordinar de frumoasa, in stil romanic, pe care salonul o pune la dispozitia nuntilor din Suceava.

Doua saloane de evenimente, unul de 250 de locuri, altul de 175.

Imperium este locul in care foarte multe mirese au ales sa isi faca nunta. In 2019, ambele saloane au fost renovate in integralitate. Desi s-au utilizat decoratiuni noi si in tendintele anului 2020, Imperium si-a pastrat stilul care l-a consacrat, stilul care inspira putere si grandoare. Lemnul masiv, combinat cu tapete fine si cu stucco-uri extrem de bine lucrate, precum si cu tavanele din vitraliu, fac din Imperium una dintre cele mai inspirate optiuni pentru o nunta in Suceava.

INFO & CONTACT

Adresa: Bld. Sofia Vicoveanca, Suceava

Telefon: 0230 211 115

Facebook: www.facebook.com/hotelimperium

Website: www.hotelimperium.ro

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO
PROMOTII

Discount 25% la orice nunta din 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *