Laura Olteanu

Laura Olteanu este una dintre cele mai celebre interprete de folclor din România, fiind în mod incontestabil una dintre cele mai inspirate alegeri pentru orice nuntă din Suceava. Melodiile sale proprii, dar și spectacolele prestigioase pe care le-a sustinut si organizat in toata tara cat si peste hotare sunt difuzate mereu de televiziunile naționale, bucurându-se totodată de milioane de aprecieri din partea publicului din intreaga țară și in mediul online.

Originară din Bucovina, artista interpretează cu măiestrie un repertoriu vast, abordând atât muzică populară și de petrecere din toate zonele țării, cât și melodii celebre din repertoriul internațional, reușind să creeze de fiecare dată o atmosferă memorabilă și să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi muzicale ale invitaților, la orice eveniment sau nuntă din Suceava.

Laura Olteanu onorează evenimentele private atât din postura de invitat special, cat și alături de taraful care ii poartă numele.

Din Taraful LAURA OLTEANU fac parte virtuoși  instrumentiști din România și de peste Prut care prin talentul lor creează o atmosferă de neuitat la nunți, spectacole sau evenimente private. La cererea publicului artista poate onora evenimente alături de orchestre renumite.

Laura Olteanu a devenit foarte cunoscută și îndrăgită pe plan național și internațional datorită melodiei „Acasa-i România„, care a ajuns să fie ascultată de milioane de români într-un timp record, devenind astfel un reper pentru muzica populară românească, dar și un imn al românilor plecați peste hotare.

INFO & CONTACT

Adresa: Suceava

Telefon: 0740 356 136

Facebook: LauraOlteanuMusicOfficial

Instagram: Lauraolteanumusic

Youtube: LauraOlteanuMusic

Website: www.lauraolteanumusic.ro

Email: lauraolteanumusic@yahoo.com sau bucovina.artist@gmail.com

LOCALIZARE GOOGLE

Nu are

VIDEO
PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *