Cerb Studio

Cerb Studio este un serviciu creativ de evenimente, pretabil pentru orice nuntă din Suceava. Înființat în august 2017, Cerb Studio reprezintă o alternativă inspirată pentru orice mireasă care pune preț pe calitatea serviciilor în materie de decorațiuni. Începând cu tematica de nuntă, terminând cu elaborarea minuțioasă a unor detalii aparent minore, dar foarte importante în economia unei nunți, Cerb Studio poate fi cu certitudine una dintre variantele inspirate ale nunților cu pretenții din Suceava.

”De cate ori ati fost la vreo nunta in care vi s-a parut ca totul arata ca si cum ar fi fost incropit pe ultima suta de metri? Daca v-as fi intrebat asta acum cativa ani, probabil ca multi dintre voi ati fi raspuns cu: ‘da, chiar de multe ori, sa stii’. Din fericire, in ultimul timp, tot mai multe firme de decoratiuni par sa fi inteles ca tematica trebuie aleasa si respectata cu grija.

Tematici de nuntă cu Cerb Studio. O tematica bine structurata acopera toate aspectele unei nunti de la primele – invitatiile, pana la ultimele detalii: plicurile de dar. Indiferent de specificul tematicii alese de tine, toate elementele ar trebui sa reflecte exact acelasi lucru – stilul tau.

Tematica nunții. De la ideea asta am plecat atunci cand Cerb Studio a luat fiinta. Ne ocupam, in principal, de papeteria nuntii tale, creand pentru evenimentul tau: invitatii, carti de oaspeti, carduri pentru asezarea la mese a invitatilor, panouri foto, panouri cu desfasuratorul evenimentului sau al meselor, marturii si chiar si inevitabilele plicuri de dar. Dar pentru ca tot mai multe cliente isi doresc sa gaseasca tot ce au nevoie intr-un singur loc, ne-am pus mintea la contributie si mainile la lucru pentru a fi capabili sa livram elemente de decor, care sa respecte intru totul tematica nuntii.

Astfel, de-a lungul timpului am reusit sa cream pentru clientele noastre: umerase, pahare pictate sau gravate, placute si cutiute pentru verighete, brose si insigne pentru domnisoarele si cavalerii de onoare, traditionalele coroane de brad, marturii magnetice, dulci, haioase sau romantice, decor pentru mese sau pentru intrarea restaurantelor. Daca ti se pare putin lucru, ar trebui sa mai stii ca Cerb Studio face toate aceste lucruri manual.  Ne concentram pe un proces de creatie care sa includa cat mai putine elemente digitale,  pentru ca uneori, niciun program digital nu poate reprezenta in totalitate stilul.

Întrucât florile sunt un element important in orice eveniment, ne intrecem pe noi pentru a incorpora flori naturale sau artificiale in tematicile noastre de poveste. Daca si tu ai o nunta de organizat, te asteptam cu drag sa discutam. Nicio temtica nu ne sperie si nicio dorinta nu este imposibila!”

INFO & CONTACT

Adresa: Suceava

Telefon: 0758 806 325

Facebook: https://www.facebook.com/cerbstudio

Email: cerbdesigns@yahoo.com

Instagram: https://www.instagram.com/cerbstudio/?hl=en

LOCALIZARE GOOGLE

Nu are

VIDEO

Nu are

PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *