Weddingzone

Weddingzone este unul dintre cele mai apreciate nume pe segmentul videografiei nuntilor din Suceava.

Weddingzone il are ca videograf principal pe Radu Baran, care este unul dintre cei mai apreciati videografi de nunta din Suceava.

Pachete video pentru nunta sau botez, 4k, full hd, cu una sau doua camere si drona

Weddingzone este un studio video foarte apreciat de mirii din Suceava, portofoliul acestuia fiind foarte bogat si divers. Abordand un stil plin de creativitate, Weddingzone poate fi unul dintre candidatii la titlul de cel mai apreciat videograf din Suceava

Weddingzone – Radu Baran si Mihaela Baran

Wedding Zone adora sa spună povesti, pentru că asta facem, le “spunem”, de creat, voi le creati. Noi doar le aratam într-o maniera artistica. Incercam sa redam nu doar povestea nuntii voastre, ci povestea relatiei dintre voi, emotia din ochii si inima voastra. Vom crea un film de nunta ce va deveni mostenirea familiei voastre, pe care il veti impartasi cu dragi.”

Videoclipuri muzicale, spoturi publicitare si peste 130 de filme de nunta

Pe ce ne bazam cand spunem asta ? Pe experienta noastra de 11 ani în productii publicitare, videoclipuri muzicale, televiziune, peste 130 filme de nunta si pe faptul ca e o afacere de familie ( Radu si Mihaela Baran ), iar noi am trecut prin ce treceti voi acum, stim ce inseamnă stresul de dinaintea nuntii, sa cauti videograf-ul perfect, fotograful atent la detalii, accesoriile în ton cu tema. Iar noi, am trecut si proba timpului ( 13 ani ) si asta ne-a făcut sa intelegem cat de pretios este filmul nuntii tale„.

INFO & CONTACT

Adresa: Prefect Dimitrie Cojocaru, Nr. 34 A, Sfântu-Ilie, Suceava

Telefon: 0740 239 597

Facebook: www.facebook.com/wedding.zone.suceava

Website: www.weddingzone.ro

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO
PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *