VideoWorks

VideoWorks Pictures  este o companie din Suceava fondată în anul 2016, care oferă mirilor din Suceava servicii de producție și post-procesare video la standarde calitative foarte ridicate, garantând fiecăruia dintre proiectele contractate, atenție și dedicație 100%, fiind o opțiune inspirată pentru orice mire care caută un videograf profesionist de nuntă în Suceava.

Cu o experiență de 15 ani în domeniu, VideoWorks pictures oferă clienților pachete într-o camera (MOVIE 1), în două camere (MOVIE 2), filmare HD/4K, filmare aeriană cu drona, clip WEDDING HIGHLIGHTS de 3-4 min sau LOVE STORY (în cazul in care se optează pentru ședința video in alta zi), clip MAKING OF, movie poster, material editat movie style final de 2 ore pe stick USB, carcasă personalizată.

Alex și Paul, membrii coordonatori ai VideoWorks își propun să creeze din nunta oricărui mire din Suceava un eveniment cinematic, un film la care viitorii clienți să se uite cu nostalgie și admirație peste ani.

Pasiunea pentru film ne-a adus în domeniul acesta şi ne-a făcut să ne dorim să transformăm evenimentele importante din viața clienților noștri în filme, în videoclipuri profesionale. Nu trebuie sa fii actor sau fotomodel pentru ca rezultatul final să fie excepțional. Ne place să lucrăm cu oamenii și am avut parte de experiențe extraordinare. Am filmat clipuri de nunti pe munții minunați din Bucovina, la mare sau în Budapesta. Am avut experiențe “urbane” sau “naturale”, ne-am distrat, am râs și toate momentele astea se regasesc în clipul MAKING OF/BEHIND THE SCENES, concept nou pe piaţa din Suceava. Clientii noştri primesc filmul nuntii, videoclipul LOVE STORY şi clipul MAKING OF / BEHIND THE SCENES şi în felul acesta reușim să le oferim şansa de a fi protagoniștii propriului film de dragoste și de a retrăi în totalitate experiența nunţii.”
(Alex – Videoworks)

Insă pe lângă videografia de nuntă, realizăm şi videoclipuri, spoturi publicitare şi producţie media, având un portofoliu cu care ne mândrim şi pe această nişă.
(Paul – Videoworks)

INFO & CONTACT

Adresa: Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 10, et. 2, camera 3, jud. Suceava

Telefon: 0745 490 474 (Alex) și 0748 088 583 (Paul)

Facebook: https://www.facebook.com/www.videoworks.ro/

Website: https://www.videoworks.ro/filmari-nunti/

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO
PROMOTII

Preţuri promoţionale la achiziţionarea de servicii video la pachet cu cabina foto IFun – Cabina foto Suceava – https://www.facebook.com/iFun.Cabinafoto/ sau/şi cu fotograf TUDOR GABRIEL DOMINTE – https://www.facebook.com/domintetudorgabriel/Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *