Misha Studio

Misha Studio este un serviciu video nunti Suceava. Cu un portofoliu de peste 250 filme de nunta, Misha studio este unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de servicii de videografie pe segmentul wedding din Suceava.

Misha Studio are si servicii de fotografie nunta, nu doar de videografie, astfel ca mirii din Suceava pot opta pentru un pachet complet foto-video.

Misha Studio – Videograf nunta Suceava

„Simt bucurie în suflet atunci cand sunt în preajma cuplurilor și vad cum puterea dragostei le conturează viața. Iubesc lumina, umbrele, culoarea, sunetul natural, muzica și nuanțele infinite ale iubirii. Modul în care acestea mă ajută să exprim ceea ce vad și simt m-a determinat să îmbrățișez această meserie. Vreau sa împărtășesc bucuria asta cu tine, vreau sa ai un film despre tine si povestea nunții tale cu toate emoțiile naturale și toată frumusețea ei. Vei păși în fața lui Dumnezeu cu dragostea, prietenia și convingerea că sunteți aleșii, unul pentru celălalt. Mă încred în iubirea voastră și sunt pregătit să relatez în imagini încărcate de însemnătate, această zi specială din viața voastră de cuplu.”

INFO & CONTACT

Adresa: Calea Unirii, Suceava

Telefon: 0743 338 523

Facebook: www.facebook.com/misha.studio.suceava/

Website: www.mishastudio.ro

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO
PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *