Marian Istrati Tailoring

Marian Istrate Tailoring este un atelier de creatie vestimentara si design vestimentar dedicat barbatilor, cu precadere mirilor. Orice mire al unei nunti cu stil din Suceava poate face o impresie de senzatie daca este echipat adecvat in ziua cea mare.

Costume de mire la comanda pentru nunta in Suceava

Marian Istrate Tailoring produce costume barbatesti create pe masura mirilor din Suceava si nu numai, costume comode, confortabile, versatile, potrivite pentru orice ocazie: nunti, intalniri de afaceri, evenimente sociale, evenimente de gala. Camasi realizate pe masura din bumbac 100% si o gama larga de accesorii.

Tesaturi pentru costume de mire de la producatori de renume mondial

Va oferim o gama variata de tesaturi si culori de la ce mai renumiti progucatori mondiali ( Vitale Barberis Canonico, Reda, Ceutti, Holland &Cherry, Carnet), accesorii de cea mai buna calitate, pentru a crea echilibrul perfect intre eleganta masculina si libertatea de miscare. Produsele destinate mirilor vor fi realizate de o echipa de maestri croitori cu experienta vasta in croitoria la comanda, personalizate si stilizate pana la cele mai mici detalii.

INFO & CONTACT

Adresa:

Telefon: 0753 633 103

Facebook: www.facebook.com/MarianIstrateTailoring

Website: Nu are

LOCALIZARE GOOGLE

Nu are

VIDEO

Nu are

PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *