Magnificus Plaza

Magnificus Plaza este unul dintre cele mai spectaculoase saloane de evenimente din Suceava. Inaugurat in 2018, acest salon de evenimente din Suceava din cadrul MANDACHI Hotel & Spa, care a si-a propus inca din start sa vina in intampinarea mirilor cu un plus de eleganță și rafinament pentru momentele cheie din viata lor, cum este nunta, arata fabulos. Cu o experienta ampla in domeniu, Magnificus Plaza evidentiaza un spatiu complex cu 2 saloane de evenimente: salon PRINCE cu o capacitate de 100-140 de locuri și Salon KING de 300-540 locuri, special concepute pentru evenimente ce denotă lux și rafinament.

Servicii de nunta premium in Suceava, personalizate pentru orice eveniment

Pentru a va face sa va simtiti cu adevarat mandri de calitatea Magnificus Plaza, salonul vă oferă servicii complete pentru orice tip de eveniment: bucătari și chelneri high class, meniu complet în funcție de preferințe, servicii de bartending, decorațiuni sală adaptate evenimentului, aranjamente florale, sonorizare, lumini, Candy bar, limuzină.

Întruniri, conferințe, petreceri corporate – totul se va desfășura într-o atmosferă ce denotă încredere și identitate proprie. 

INFO & CONTACT

Adresa: Bld. Sofia Vicoveanca, nr. 107, in cadrul MANDACHI HOTEL

Telefon: 0747 727 826

Website: www.magnificus.ro

Facebook: www.facebook.com/magnificusplaza

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO

Nu are

PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *