Saveurs

Saveurs este o cofetarie din Suceava care este specializata si pe Horeca, deci si pe domeniul numita nunta Suceava. La Saveurs gasiti „nuci”, „mimoza”, cornulete, cosulete si mai modernele ciocolate de casa, „negresa”, checuri, choux a la creme – cu unt, cacao, pastaie de vanilie, nuca, lapte, oua – asa cum ar trebui sa fie.

In parte inspirate din retete clasice ale cofetariei internationale, in parte creatie proprie, Saveurs va ofera mai mult decat simple prajituri de cofetarie – mai mult, o experienta gustului care rezulta din folosirea ingredientelor naturale (ciocolata belgiana, unt frantuzesc 82% grasime, fructe si nuca de la producatori locali), de calitate si a priceperii unui adevarat „Chef Patissier

Torturi de nunta Suceava

Saveurs este adeptul ingredientelor naturale premium (compozitiile sunt din mousse-uri de ciocolata belgiana, mousse-uri de fructe, creme, jeleuri de fructe, caramel). Pentru ca accentul este 200% pe gustul oferit, Saveurs foloseste doar glasaje ca tehnica de finisare, care nu ingreuneaza si nu schimba gustul produsului.

Prajituri de nunta Suceava si deserturi

„Coltul dulce” al evenimentului mirilor din Suceava este una dintre cele mai de succes „atentii” pe care acestia o pot oferi invitatilor. Deserturile Saveurs in miniatura, modul de aranjare, varietatea (oferim minim 12-14 produse diferite) si bineinteles, gustul natural al produselor garanteaza aprecierea participantilor.

INFO & CONTACT

Adresa: Aleea Saturn, mun. Suceava

Telefon: 0742.437.888

Facebook: www.facebook.com/2saveurs

Website: www.2saveurs.ro

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO

Nu are

PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *