Alpha Dance

Valsul Mirilor este un moment de o insemnatate aparte in cadrul unei nunti. Probabil momentul de maxima incarcatura emotionala, valsul mirilor este un moment dupa care mirii se detensioneaza, de regula la orice nunta, cu adevarat. Nu exista nunta care sa nu starneasca ropote de aplauze in acel moment cheie, in care mirii prezinta invitatilor celebrul “vals al miresei”. Pentru acest moment pe cat de frumos, pe atat de tensionat, mirii, care cel mai adesea nu au cunostinte bogate in domeniul dansului, apeleaza la profesionisti, la specialisti in dans, care sa ii poata ajuta in a-si coordona cat mai bine si elegant miscarile pentru momentul mult asteptat. In Suceava, sunt cateva cluburi cu antrenori foarte talentati si seriosi in ceea ce priveste proesul de instruire al mirilor pentru momentul care se doreste sa fie unul memorabil, valsul mirilor.

Valsul mirilor pentru nunta, dans popular, dans sportiv

Clubul Alpha Dance este unul dintre cluburile de dans care are in portofoliu multe perechi de miri care au invatat cum sa abordeze valsul mirilor la o nunta in Suceava.

Alpha Dance  a fost infiintat in anul 2015, este un club relativ nou, dar cu un antrenor cu o experienta bogata in lumea dansului, Razvan Dorojan. antrenor international de dans sportiv, certificat de Federatia Romana de Dans Sportiv si Ministerul Educatiei Nationale.

Ca e vorba de dans popular, latino, sau de valsul mirilor, Alpha Dance este una dintre variantele pentru mirii care isi organizeaza nunta in Suceava.

INFO & CONTACT

Adresa: Moara, Str. Universitatii, jud. Suceava

Telefon: 0754 888 118 – Dorojan Razvan

Facebook: www.facebook.com/alphadancesuceava

Website: Nu are

LOCALIZARE GOOGLE
VIDEO

Nu are

PROMOTII

Nu are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *